Хотел “ЦентреВилле“ представио понуду у Шведскоj

 

Директорица продаје хотела “ЦентреВилле“ Душица Чарапић и ПР и маркетинг менаџер хотела Мило Радоњић, представили су, у суботу и недјељу, понуду хотела у Стокхолму у Шведској, приликом сајма туризма “Стоцкхолм Панорама 2018“.

Поповић,Радоњић и Чарапић

-Црна Гора је Швеђанима позната дестинација чија је понуда веома разноврсна и примамљива.Вјерујем да ћемо у наредном периоду увидјети пораст броја туриста из Скандинавије, којима је долазак олакшан због директне авио линије компаније “Рyанаир-а“ка Црној Гори -истакла је Чарапић.

Током сајма сретним добитницима подијељени су ваучери за боравак у хотелу “ЦентреВилле“.

-Богатство различитости које Црна Гора, као изузетно мала држава, пружа засигурно је највише одушевило посјетиоце сајма. Идеја о томе да у само неколико сати могу бити на дијаметрално супротним надморским висинама их је очарала. Црногорска клима у разноликом пејзажу је нешто чему ће се изузетно радовати приликом сљедећег одмора који одлуче да проведу у нашој држави –казао је Радоњић.


Ово је прво представљање хотела “ЦентреВилле“ скандинавском тржишту. У циљу ваљане презентације Црне Горе као идеалне туристичке дестинације, “ЦентреВилле“ хотел је на овом сајму наступио заједно са Националном туристичком организацијом, као и са локалним туристичким организацијама.

М. Ћ.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Novinarka Milanka Ćorović, rođena Podgoričanka, bira teme i piše članke/kolumne koji nas podsjećaju da su ''istinske vrijednosti isključivo one koje odgovorno i marljivo gajimo u sebi'' i da je kontinuirani rad ''najveća životna investicija''. Vječita zaljubljenica u prirodu, pisanu, a i datu riječ :) Čitamo se...