Hotel “CentreVille“ predstavio ponudu u Švedskoj

 

Direktorica prodaje hotela “CentreVille“ Dušica Čarapić i PR i marketing menadžer hotela Milo Radonjić, predstavili su, u subotu i nedjelju, ponudu hotela u Stokholmu u Švedskoj, prilikom sajma turizma “Stockholm Panorama 2018“.

Popović,Radonjić i Čarapić

-Crna Gora je Šveđanima poznata destinacija čija je ponuda veoma raznovrsna i primamljiva.Vjerujem da ćemo u narednom periodu uvidjeti porast broja turista iz Skandinavije, kojima je dolazak olakšan zbog direktne avio linije kompanije “Ryanair-a“ka Crnoj Gori -istakla je Čarapić.

Tokom sajma sretnim dobitnicima podijeljeni su vaučeri za boravak u hotelu “CentreVille“.

-Bogatstvo različitosti koje Crna Gora, kao izuzetno mala država, pruža zasigurno je najviše oduševilo posjetioce sajma. Ideja o tome da u samo nekoliko sati mogu biti na dijametralno suprotnim nadmorskim visinama ih je očarala. Crnogorska klima u raznolikom pejzažu je nešto čemu će se izuzetno radovati prilikom sljedećeg odmora koji odluče da provedu u našoj državi –kazao je Radonjić.


Ovo je prvo predstavljanje hotela “CentreVille“ skandinavskom tržištu. U cilju valjane prezentacije Crne Gore kao idealne turističke destinacije, “CentreVille“ hotel je na ovom sajmu nastupio zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom, kao i sa lokalnim turističkim organizacijama.

M. Ć.

Advertisements