Отворен Тржни центар Арома од 1300 метара квадратних у Доњој Горици

Данас је компанија Домаћа Трговина отворила врата новог Тржног центра Арома у подгоричком насељу Доња Горица на површини од 1300 метара квадратних.

Aroma Tržni Centar

У оквиру центра пословаће савремени Арома маркет који се простире на 500 метара квадратних, апотека „Бену“, кладионица „Лоб“, књижара „Папилон“, а у наредних десетак дана ће бити отворена пицерија „Ал Форно“ тако да ће становници овог подгоричког насеља уживати у угодном амбијенту и италијанској кухињи.

„Савремени начин живота нас усмјерава у правцу да свакодневну куповину обавимо на једном мјесту. Како настојимо да разумијемо потребе наших потрошача тако смо и концеп Тржног центра Арома прилагодили тим потребама. Брза и повољна куповина са свим пропратним садржајима је нешто што нам може уштедити вријеме и дати простор за друге активности“ – саопштили су из компаније.

Foto: Aroma

У духу Ароме, са препознатљивим топлим амбијентом и најсавременијом опремом, потрошаче очекује избор преко 10000 артикала домаћих и иностраних произвођача, а ту су и незаобилазни италијански производи „Цонад“ и домаћа робна марка „Монтелла“.

„Све посјетице Арома маркета очекује „БиоДар“, као јединствен концепт здраве хране тако да ће потрошачима у насељу Доња Горица бити доступнији органски, безглутенски и други производи којима настојимо да подржимо здраве стилове живота“ – додали су из компаније.

Foto: Aroma

Отварање новог маркета нестрпљиво је дочекао велики број купаца, а као што је и уобичајено, дочекали су их бројни попусти и повољне цијене те поклони за прве потрошаче.

Тржни центар се налази на атрактивној локацији на Цетињском путу, а испред објекта је обезбијеђено 60 паркинг мјеста.

Врата ТЦ Арома за све потрошаче биће отворена сваког дана од 7 до 23 х.

(promo)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669