ПИВАРА „ТРЕБЈЕСА“ ПОНОВО УЗ КК „СУТЈЕСКА“

Кошаркашки клуб „Сутјеска“ наставиће такмичење у АБА 2 лиги и црногорском шампионату уз још једно појачање, новог- старог спонзора, Пивару „Требјеса“. Уговор о спонзорству за сезону 2018/2019. потписали су извршна директорка Пиваре „Требјеса“ Сања Ћаласан и предсједник КК Сутјеска Дарко Перовић.

Фото: Архива КК Сутјеска

Момци из града под Требјесом успјели су да докажу квалитет на паркету и организацији клуба пласманом у АБА 2 лигу и тако врате навијаче на трибине Спортског центра у Никшићу.

„КК „Сутјеска“ је спортски кошаркашки бренд нашег града, баш као што је Никшићко Пиво пиварски бренд Никшића и Црне Горе. Иако пиво традиционално вежемо за фудбал, морам истаћи да је у новијој историји Пиваре прво спонзорство неког кошаркашког клуба било управо са Сутјеском, у сезони 2016. године. Зато сам данас посебно поносна, јер потписујемо спонзорство којим настављамо партнерство и подршку овом кошаркашком клубу“, казала је Сања Ћаласан, извршна директорица Пиваре „Требјеса“. „Вјерујемо да ће навијачи и Никшићко Пиво бити онај шести играч, који ће својом подршком помоћи нашим плаво-бијелим момцима да се опет нађу међу најбољим екипама региона“, додала је Ћаласан.

У име никшићког клуба, спонзору се захвалио предсједник Дарко Перовић: „У години када „Сутјеска“ слави 70 година традиције, уз нас поново стаје једна од најстаријих црногорских и никшићких компанија, Пивара „Требјеса“. Ова подршка је од великог значаја за наш клуб, који представља амбасадора никшићке кошарке у регионалној лиги ове године. Знате да нам је доста труда требало да се вратимо у АБА 2 лигу. Највећим успјехом сматрамо то што смо уз наш повратак, вратили и никшићку публику у дворану Спортског центра Никшић. Када све те напоре препозна и тако успјешна компанија, са којом смо почетком јесени почели разговоре о наставку сарадње, онда нас то обавезује да остварујемо још боље резултате и надамо се, пласирамо се следеће године и у АБА прву лигу“, истакао је Перовић.

(promo)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669