ТЕЛЕНОР прољеће доноси више погодности за нове и постојеће припејд кориснике

Свим новим и постојећим припејд корисницима Теленора од данас су на располагању бројне погодности у оквиру нове, прољећне понуде.

Корисници који од данас до 1. јуна ове године купе и активирају Теленорову припејд картицу, добијају 100 бесплатних минута према свим мрежама, 1000 минута у Теленор мрежи и десет гигабајта бесплатног интернета који се могу искористити током седам дана. Све погодности могу се активирати путем апликације и портала Мој Теленор или кратког кода *123#.

Нова припејд понуда комбинује традиционалне и дигиталне сервисе, па је корисницима, поред бесплатних минута и порука, на располагању и бесплатни интернет за коришћење одабраних апликација.

Сви корисници могу да активирају двије од понуђених апликација – Фацебоок, Инстаграм, Тwиттер, WхатсАпп или Вибер, и добију по десет гигабајта бесплатног интернета за њихово коришћење. Бесплатни интернет за апликације по избору активира се на исти начин, путем апликације и портала Мој Теленор.

Новом припејд понудом корисници могу искористити све предности дигиталне комуникације у Теленор мрежи, која је у потпуности модернизована прошле године.

Више информација можете добити на сајту Теленора.

(промо)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669