TELENOR proljeće donosi više pogodnosti za nove i postojeće pripejd korisnike

Svim novim i postojećim pripejd korisnicima Telenora od danas su na raspolaganju brojne pogodnosti u okviru nove, proljećne ponude.

Korisnici koji od danas do 1. juna ove godine kupe i aktiviraju Telenorovu pripejd karticu, dobijaju 100 besplatnih minuta prema svim mrežama, 1000 minuta u Telenor mreži i deset gigabajta besplatnog interneta koji se mogu iskoristiti tokom sedam dana. Sve pogodnosti mogu se aktivirati putem aplikacije i portala Moj Telenor ili kratkog koda *123#.

Nova pripejd ponuda kombinuje tradicionalne i digitalne servise, pa je korisnicima, pored besplatnih minuta i poruka, na raspolaganju i besplatni internet za korišćenje odabranih aplikacija.

Svi korisnici mogu da aktiviraju dvije od ponuđenih aplikacija – Facebook, Instagram, Twitter, WhatsApp ili Viber, i dobiju po deset gigabajta besplatnog interneta za njihovo korišćenje. Besplatni internet za aplikacije po izboru aktivira se na isti način, putem aplikacije i portala Moj Telenor.

Novom pripejd ponudom korisnici mogu iskoristiti sve prednosti digitalne komunikacije u Telenor mreži, koja je u potpunosti modernizovana prošle godine.

Više informacija možete dobiti na sajtu Telenora.

(promo)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner