CentreVille Hotel & Experiences најбољи хотел у Подгорици

Turistička organizacija Podgorice (TOP) proglasila je CentreVille Hotel & Experiences za najbolji hotel u Glavnom gradu. Hotel je dobio nagradu u okviru ovogodišnje tradicionalne manifestacije TOP-a „Biramo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu u Podgorici 2018“.

„CentreVille Hotel & Experiences, nagrađen je za uvođenje visokih standarda, podizanje kvaliteta usluge, te obogaćivanje ukupne turističke ponude Glavnog grada,“ saopšteno je iz TOP-a prilikom uručenja nagrade.

Ovaj urbani hotel, koji pretežno okuplja biznis klijentelu, za dvije godine postojanja ugostio je čak 60 000 gostiju iz cijelog svijeta.

„Naša inicijalna ideja je zapravo da se gosti kod nas osjećaju kao kod kuće. Kako bimo takav osjećaj omogućili, pružili smo samo izuzetne ugostiteljske, imajući na umu inovaciju u hotelijerstvu koju sprovodimo u Glavnom gradu. Zahvalni smo Turističkoj organizacije Podgorice što je naš trud prepoznala i nagradila nas na ovaj način, te samim tim novogodišnjim praznicima dala posebu notu slavljeničkog duha“, istakla je Jelena Ognjenović, generalna menadžerka hotela CentreVille.

Nakon priznanja koje je hotel dobio od sajtova kao što su TripAdvisor i Booking.com za preporučeni hotel u Podgorici, te Haute Grandeur internacionalnih nagrada, lokalno priznanje došlo je kao logički slijed događaja.

„Priznanja i nagrade su veoma bitne, jer predstavljaju podlogu za kvalitetnu promociju prevashodno Crne Gore kao destinacije. Vješto koristimo sva priznanja koja dobijamo kako bismo vijest o Crnoj Gori, Podgorici i našem hotelu donijeli do što većeg broja ljudi. Nagrada za najbolji hotel u Podogorici dodijeljena od strane Turističke organizacije Podgorice nam je veoma draga i posebna, zato što je došla sa domaćeg terena, i zato što predstavlja priznanje lokalne javnosti a ujedno nama daje vjetar u leđa da nastavimo pružanje izvrsne usluge i kvalitetnog ugođaja“, izjavio je Milo Radonjić, PR i marketing menadžer hotela CentreVille.

(promo)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669