Или љето или ништа!

Ове сезоне наоштрите ваша чула за моду и упустите се у узбудљиво Superdry путовање у којем не постоје границе, енергија је јака, а сваки дан одише бескрајним могућностима. Шарена, вибрантна и заразна, Superdry кампања за љето 2019. подиже енергију и егзотику на нови ниво охрабрујући вас да искористите сваку секунду лета.

Кампања под називом ‘Љето или ништа’ уноси живот у нове моделе и рефлектује енергичан дух, спреман за акцију. Кампања је инспирисана константним активностима, од сунчаних, дневних журки на базену, до сурфовања, скејтбординга и осталих спортова и дешавањима на отвореном. Фотографије су оживљене великим лоптама за плажу, шареним куглама сладоледа и вибрантним бојама којима вас Superdry позива да изађете и проводите се у духу љетње сезоне.

Кратак филм о кампањи режиран је од стране дуета Radical Friend из Лос Анђелеса и подржан изванредним радом фотографа James Pearson-Howes-а. Њихови разнолики стилови спајају се стварајући тотално специфичне, јединствене и одважне креације које заузимају кључну улогу у новој Superdry кампањи. Колекција је својеврсни микс иновација, свежине и креативности. Разиграни Superdry стил и енергични дух љета представљени су мушком и женском колекцијом савременог стила.

Ове сезоне будите енергични, будите активни, цијели дан и цијелу ноћ. Без обзира на све.

#SummerOrNothing

Одабрани модели из љетње колекције доступни су у Superdry радњи у Подгорици – Delta City, и Fashion&Friends у Подгорици, Будви, Котору, Бару и Никшићу.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669