Ili ljeto ili ništa!

Ove sezone naoštrite vaša čula za modu i upustite se u uzbudljivo Superdry putovanje u kojem ne postoje granice, energija je jaka, a svaki dan odiše beskrajnim mogućnostima. Šarena, vibrantna i zarazna, Superdry kampanja za ljeto 2019. podiže energiju i egzotiku na novi nivo ohrabrujući vas da iskoristite svaku sekundu leta.

Или љето или ништа!

Kampanja pod nazivom ‘Ljeto ili ništa’ unosi život u nove modele i reflektuje energičan duh, spreman za akciju. Kampanja je inspirisana konstantnim aktivnostima, od sunčanih, dnevnih žurki na bazenu, do surfovanja, skejtbordinga i ostalih sportova i dešavanjima na otvorenom. Fotografije su oživljene velikim loptama za plažu, šarenim kuglama sladoleda i vibrantnim bojama kojima vas Superdry poziva da izađete i provodite se u duhu ljetnje sezone.

Kratak film o kampanji režiran je od strane dueta Radical Friend iz Los Anđelesa i podržan izvanrednim radom fotografa James Pearson-Howes-a. Njihovi raznoliki stilovi spajaju se stvarajući totalno specifične, jedinstvene i odvažne kreacije koje zauzimaju ključnu ulogu u novoj Superdry kampanji. Kolekcija je svojevrsni miks inovacija, svežine i kreativnosti. Razigrani Superdry stil i energični duh ljeta predstavljeni su muškom i ženskom kolekcijom savremenog stila.

Ove sezone budite energični, budite aktivni, cijeli dan i cijelu noć. Bez obzira na sve.

#SummerOrNothing

This slideshow requires JavaScript.

Odabrani modeli iz ljetnje kolekcije dostupni su u Superdry radnji u Podgorici – Delta City, i Fashion&Friends u Podgorici, Budvi, Kotoru, Baru i Nikšiću.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner