Како да изаберете идеалну торбу – савјети и препоруке

фото: unsplash.com

У савременом свијету, постоје ситна задовољства у којима већина дама ужива мало више него иначе. Шољица јаког еспреса, чаша квалитетног вина и врхунски дизајнирана торба су вјероватно неке од најомиљенијих ствари код већине савремених жена.

Иако многе торбе врхунског квалитета могу бити прилично скупе, будући да су вјероватно рад неког познатог дизајнера, луксузне торбе имају много својих предности.

Оне не само да заокружују сваку одијевну комбинацију, већ, често због свог атрактивног дизајна могу да изглед цијелог аутфита подигну на виши ниво.

У тексту који је пред вама, бавили смо се њиховим различитим одликама, али и стварима на које је неопходно обратити пажњу када је у питању избор торбе која ће на уникатан начин комплетирати ваш имиџ. Уколико сте били у недоумици како да изаберете идеалну торбу за вас, наставите са читањем.

Добра израда као најбитнији фактор – квалитет више него квантитет

Уколико сматрате да је дошло вријеме да уложите у нову торбу, важно је да циљате на искључиво високо-квалитетне производе.

Ако желите да вам се ова инвестиција исплати, купићете себи најквалитетнију торбу коју можете приуштити, будући да ће овај аксесоар бити ваш вјерни пратилац од догађаја до догађаја и од састанка до састанка.

Зато дозволите себи да потрошите нешто више новца него иначе, када је у питању куповина торбе. Посједовање скупе али квалитетне торбе је исплативије него да посједујете гомилу торби упитног квалитета које вас могу изневјерити у тренутку када су вам најпотребније.

Уколико сте у могућности – увијек бирајте кожне торбе

фото: unsplash.com

Кожа је најбољи материјал од којег ваша торба може бити направљена јер на њу точак времена нема толико велики утицај као на друге материјале. Чак су кожне торбе једна од ријетких ствари које могу изгледати боље након одређеног времена.

Из тог разлога, драге даме, уколико сте у могућности, увијек бирајте кожне торбе. Можда ћете потрошити нешто више новца него што сте планирале али ћете бити изненађене квалитетом и издржљивошћу оваквих торби.

Изаберите вашу омиљену, неутралну боју

Када је избор боје у питању, ствари могу постати прилично компликоване. Лако је рећи да би увијек требало изабрати боју која вам се највише свиђа, међутим, проблем настаје када имамо више омиљених боја.

Препоручујемо да се, уколико нисте сигурни коју боју да изаберете, опредијелите за боју коже, сиву или црну торбу. Ове три класичне боје су врло захвалне када је у питању склапање аутфита јер се добро слажу уз већину других боја.

Од лежерног одласка на кафу у фармеркама и мајици, до формалне вечере која изискује елегантну хаљину, торба у некој од неутралних боја ће се на савршен начин уклопити уз ваш стил и дати му потпуно другу димензију.

Избјегавајте торбе са великим логотипима и нападним дизајном

Као и свуда, трендови долазе и пролазе. Када купујете торбу, савјетујемо вас да размишљате дугорочно и да изаберете торбу са минималним дизајном, будући да су такве креације увијек у моди.

Међутим, упркос томе, многе велике дизајнерске куће производе торбе са великим логотипима, који често прекривају читаву површину торбе. Као што смо рекли, циљ је купити квалитетну торбу која ће истаћи ваш модни укус а не торбу која ће бити популарна пар мјесеци.

Постоји изрека која гласи да је мање често више, зато размишљајте дугорочно и изаберите класичну торбу, сведеног дизајна, која се уклапа уз ваш имиџ и карактер. Постоје трендови који су пролазни и постоје стилови који су вјечни, на вама остаје да изаберете шта вам је ближе.

Потрудите се да детаљи буду сведени на минимум

Постоји гомила квалитетних торби, које су тренутно популарне, са гомилом интригантних и јединствених детаља. Међутим, иако задовољавају све стандарде када је у питању квалитет производње и издржљивост, ови детаљи, па чак и они квалитетно дизајнирани, често могу бити превише.

Као што смо већ поменули, уколико желите да оставите утисак да сте дама од стила, потрудићете се да сведете количину детаља која ваша торба посједује на минимум.

Поред естетских мана, торба са много детаља може бити тешка за одржавање. Уколико изаберете торбу која украшена нитнама, ланцима или било којим другим сличним детаљем, она ће се много брже распасти од једноставне, сведене торбе.

Увијек имајте на уму: избор је само на вама

Шопинг, иако за многе жене има терапеутску улогу, може бити веома компликован процес који захтјева много истраживања, испробавања и комбиновања различитих производа како бисмо дошли до оног правог, нарочито када су у питању торбе.

Имајте на уму да торба, прије свега мора бити удобна и довољно пространа да у њу убаците све ствари које морате имати при руцу у сваком тренутку. Све остало је мање важно.

Надамо се да сте из овог текста извукли пар смјерница које ће вам олакшати процес бирања идеалне торбе и аксесоара.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner