Kako da izaberete idealnu torbu – savjeti i preporuke

Како да изаберете идеалну торбу – савјети и препоруке
foto: unsplash.com

U savremenom svijetu, postoje sitna zadovoljstva u kojima većina dama uživa malo više nego inače. Šoljica jakog espresa, čaša kvalitetnog vina i vrhunski dizajnirana torba su vjerovatno neke od najomiljenijih stvari kod većine savremenih žena.

Iako mnoge torbe vrhunskog kvaliteta mogu biti prilično skupe, budući da su vjerovatno rad nekog poznatog dizajnera, luksuzne torbe imaju mnogo svojih prednosti.

One ne samo da zaokružuju svaku odijevnu kombinaciju, već, često zbog svog atraktivnog dizajna mogu da izgled cijelog autfita podignu na viši nivo.

U tekstu koji je pred vama, bavili smo se njihovim različitim odlikama, ali i stvarima na koje je neophodno obratiti pažnju kada je u pitanju izbor torbe koja će na unikatan način kompletirati vaš imidž. Ukoliko ste bili u nedoumici kako da izaberete idealnu torbu za vas, nastavite sa čitanjem.

Dobra izrada kao najbitniji faktor – kvalitet više nego kvantitet

Ukoliko smatrate da je došlo vrijeme da uložite u novu torbu, važno je da ciljate na isključivo visoko-kvalitetne proizvode.

Ako želite da vam se ova investicija isplati, kupićete sebi najkvalitetniju torbu koju možete priuštiti, budući da će ovaj aksesoar biti vaš vjerni pratilac od događaja do događaja i od sastanka do sastanka.

Zato dozvolite sebi da potrošite nešto više novca nego inače, kada je u pitanju kupovina torbe. Posjedovanje skupe ali kvalitetne torbe je isplativije nego da posjedujete gomilu torbi upitnog kvaliteta koje vas mogu iznevjeriti u trenutku kada su vam najpotrebnije.

Ukoliko ste u mogućnosti – uvijek birajte kožne torbe

foto: unsplash.com

Koža je najbolji materijal od kojeg vaša torba može biti napravljena jer na nju točak vremena nema toliko veliki uticaj kao na druge materijale. Čak su kožne torbe jedna od rijetkih stvari koje mogu izgledati bolje nakon određenog vremena.

Iz tog razloga, drage dame, ukoliko ste u mogućnosti, uvijek birajte kožne torbe. Možda ćete potrošiti nešto više novca nego što ste planirale ali ćete biti iznenađene kvalitetom i izdržljivošću ovakvih torbi.

Izaberite vašu omiljenu, neutralnu boju

Kada je izbor boje u pitanju, stvari mogu postati prilično komplikovane. Lako je reći da bi uvijek trebalo izabrati boju koja vam se najviše sviđa, međutim, problem nastaje kada imamo više omiljenih boja.

Preporučujemo da se, ukoliko niste sigurni koju boju da izaberete, opredijelite za boju kože, sivu ili crnu torbu. Ove tri klasične boje su vrlo zahvalne kada je u pitanju sklapanje autfita jer se dobro slažu uz većinu drugih boja.

Od ležernog odlaska na kafu u farmerkama i majici, do formalne večere koja iziskuje elegantnu haljinu, torba u nekoj od neutralnih boja će se na savršen način uklopiti uz vaš stil i dati mu potpuno drugu dimenziju.

Izbjegavajte torbe sa velikim logotipima i napadnim dizajnom

Kao i svuda, trendovi dolaze i prolaze. Kada kupujete torbu, savjetujemo vas da razmišljate dugoročno i da izaberete torbu sa minimalnim dizajnom, budući da su takve kreacije uvijek u modi.

Međutim, uprkos tome, mnoge velike dizajnerske kuće proizvode torbe sa velikim logotipima, koji često prekrivaju čitavu površinu torbe. Kao što smo rekli, cilj je kupiti kvalitetnu torbu koja će istaći vaš modni ukus a ne torbu koja će biti popularna par mjeseci.

Postoji izreka koja glasi da je manje često više, zato razmišljajte dugoročno i izaberite klasičnu torbu, svedenog dizajna, koja se uklapa uz vaš imidž i karakter. Postoje trendovi koji su prolazni i postoje stilovi koji su vječni, na vama ostaje da izaberete šta vam je bliže.

Potrudite se da detalji budu svedeni na minimum

Postoji gomila kvalitetnih torbi, koje su trenutno popularne, sa gomilom intrigantnih i jedinstvenih detalja. Međutim, iako zadovoljavaju sve standarde kada je u pitanju kvalitet proizvodnje i izdržljivost, ovi detalji, pa čak i oni kvalitetno dizajnirani, često mogu biti previše.

Kao što smo već pomenuli, ukoliko želite da ostavite utisak da ste dama od stila, potrudićete se da svedete količinu detalja koja vaša torba posjeduje na minimum.

Pored estetskih mana, torba sa mnogo detalja može biti teška za održavanje. Ukoliko izaberete torbu koja ukrašena nitnama, lancima ili bilo kojim drugim sličnim detaljem, ona će se mnogo brže raspasti od jednostavne, svedene torbe.

Uvijek imajte na umu: izbor je samo na vama

Šoping, iako za mnoge žene ima terapeutsku ulogu, može biti veoma komplikovan proces koji zahtjeva mnogo istraživanja, isprobavanja i kombinovanja različitih proizvoda kako bismo došli do onog pravog, naročito kada su u pitanju torbe.

Imajte na umu da torba, prije svega mora biti udobna i dovoljno prostrana da u nju ubacite sve stvari koje morate imati pri rucu u svakom trenutku. Sve ostalo je manje važno.

Nadamo se da ste iz ovog teksta izvukli par smjernica koje će vam olakšati proces biranja idealne torbe i aksesoara.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner