Konoba „Portun“ u Herceg Novom: Mjesto okupljanja boema, gdje se pjeva i jede sa guštom

U zidinama Starog grada, u Herceg Novom, nalazi se konoba „Portun“, koju posjetioci od meraka zovu „Konoba za dušu“. Na ovom mjestu pije se i jede onako domaćinski, kao kod svoje kuće. Tokom dana i u večernjim satima, u posebnom ambijentu, koji predstavlja spoj modernog i tradicije, ljubazno osoblje služi domaće specijalitete, sa posebnim akcentom na dobro čuvane recepte bokeške kužine.

Da mala konoba u srcu primorskog grada, kakav je Herceg Novi, liči na popularne restorane evropskog i svjetskog glasa, pobrinuli su se šefovi kuhinje, koji u dnevnim ponudama predlažu razne specijalitete od ribe i tradicionalna domaća jela. Besprekorno aranžirana hrana, prilagođena ukusu gosta, najbolji je pokazatelj zašto je baš konoba „Portun“ omiljeno mjesto kako Novljana, tako i stranaca, koji obično žele da probaju naša tradicionalna jela i domaće vino i uvijek požele zalogaj više.

Ovo mjesto pruža poseban doživljaj vikendom, kada posjetioce očekuje odličan provod uz žive svirke. Na ovom mjestu Novljani slave sve bitne datume – od proslava firmi, rođendana, djevojačkih i momačkih večeri itd. Oni koji svrate više su nego zadovoljni, kažu da im je srce puno, a džepovi ne ostaju ispražnjeni.

Konoba „Portun“ je i omiljeno mjesto okupljanja glumaca boema, koji nakon odigrane predstave ili premijere filma, tradicionalno svrate da uživaju u čaši dobrog vina i vrhunskoj hrani. Velika glumačka imena eks jugoslovenske scene, česti su gosti konobe „Portun“.

Posjetite i vi konobu „Portun“, sigurni smo da ćete uživati u toploj dobrodošlici, odličnoj zabavi i još boljoj hrani.

Adresa: Save Kovačevića, Herceg Novi

Kontakt telefon: 031 322 321

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669