Konoba „Vidikovac“ nadomak Nikšića: Uživanje u domaćoj hrani i nestvarnom pogledu

Ako ste avanturista, uživate u prelijepom pogledu a još više u domaćoj crnogorskoj hrani, obavezno posjetite konobu „Vidikovac“ koja se nalazi nedaleko od Nikšića. Na ovakav korak odlučili smo se i mi, krenuvši novim putem ka Žabljaku. Pažnju nam je skrenula terasa spomenute konobe sa koje se pruža predivan pogled na Gornje Polje. Kratak predah od puta iskoristili smo da uživamo u vrhunskim domaćim specijalitetima i prijatnom razgovoru sa domaćinima, porodicom Peković.

Najmlađi član, Luka Peković za portal Crna Gora kazao je da je sve osmišljeno prije tri godine kada je na tom mjestu prošao put. Konoba „Vidikovac“ postoji od juna prošle godine i za sada su veoma zadovoljni posjetom.

– Domaće proizvode nudimo ovdje gostima, pa pred lijepim pogledom i kvalitetnom domaćom hranom malo ko ostane ravnodušan. Znate, kad ujutru prođu turisti i svrate, a onda nam se ponovo vrate, to nam je pokazatelj da radimo dobru stvar- rekao je Luka Peković.

Dodao je da svi članovi porodice-njih osmoro učestvuje u realizaciji projekta.

– Svakodnevno osmišljavamo interesantnu ponudu, koja će se po nečemu razlikovati od konkurencije. Biznis cvjeta, a odmah ispod objekta nalazi se i naša farma kokošaka i koza. Turisti iz raznih zemalja svijeta, navrate, slikaju se, odmore i degustiraju naše specijalitete. Veoma samo zadovoljni njihovim komentarima pri odlasku- rekao je naš sagovornik.

On ističe da je veoma srećan što se u potpunosti posvetio porodičnom biznisu, i da u budućnosti sa porodicom planira da na tom mjestu proširi objekat i napravi pravu oazu mira, gdje će posjetioci moći da uživaju i da se sklone od gradske vreve.

Konoba Vidikovac
Adresa: Miločani bb, Nikšić
Kontakt telefon: 068 040 278

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669