„Odijevanje” – spoj mode i književnosti

Odijevanje – Rada Krivokapić Radonjić

Rada Krivokapić Radonjić modna kreatorka i stilistkinja je izdala knjigu „Odijevanje”. Da spoji dvije profesije modu i književnost u jednu djelatnost, a to su pisanje i objava knjige, inspirala je želja da svoje znanje i iskustvo prenese drugima, jer je odjeća svakodnevna obaveza. Namijenjena je muškarcima i ženama.

Poslovni stil

Knjiga je povezana sa pitanjima u svijetu mode i odjeće što je od uticaja na modele, dizajnere i stiliste. Tiraž je ograničen. Čitaoci otkrivaju odjevne predmete koji su uvijek aktuelni i koje trebaju da imaju u svom plakaru osvježavajući ih modnim detaljima koji su u trendu.

Mala bijela haljina

Zentivns, zajednička narodna nošnja, dostignuće je kolekcije „Svijet bez sukoba”. Priznata i registrovana je u Ministarstvu ekonomskog razvoja i turizma 30. juna 2022. Zentivns je zaštićen na osnovu Zakona o pravnoj zaštiti industrijskog dizajna i nije dozvoljena njegova izrada bez izdavanja licence. Na isti način priznat i registrovan je Kovilm prije dvije godine. Ona će prvi put biti prikazana na modnoj reviji.

Za poslovni stil

Zbog unaprijeđenja brendova, Krivokapić Radonjić je završila praksu i priprema se za završni ispit na Akademiji Oxford. Radi na proširenju izdanja knjige „Odijevanje” za edukativne svrhe. Za novi brend priprema za izdavaštvo drugu knjigu pod nazivom „Krojenje i šivenje”. Za njega je dizajnirala print. Dio novog brenda biće parfem za muškarce, donji veš za muškarce i žene, modna revija pod nazivom „Bezvremenske teget-bijele pruge”, kupaći kostimi, marame za plažu i obuća za muškarce i žene.

Iz kolekcije Svijet bez sukoba

Piše treću knjigu koja će biti u sastavu brenda Rada Radonjić.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner