Šlep služba – Kada vam zatreba pomoć na putu

Šlep služba je kompanija ili firma čiji broj telefona uvijek morate da imate u imeniku. Pouzdanu šlep službu nije jednostavno pronaći. 

Efikasna usluga i pristojna cijena šlepanja su dvije osnovne i najvažnije stvari na koje treba da obratite pažnju prilikom traženja pomoći na putu.

Prije polaska na putovanje treba ne samo da provjerite stanje vozila, već i da pronađete kontakt broj telefona šlep službe na koju možete da se oslonite uvijek i gdje god da se nalazite. 

Pravovremena i adekvatna pomoć na putu je od velikog značaja. Stres koji osoba doživi kada dođe do kvara na vozilu je veliki, a mnogo znači kada vozač zna da će on i njegovi saputnici uskoro biti na sigurnom. Šlep služba treba da bude obavezan kontakt u vašem telefonskom imeniku, jer pravi partner na putu, zaista, mnogo znači. 

Gdje god da se nalazite, šlep služba Beograd, odnosno, šlep služba SrbijaSP Star Bike – stiže do vas u najkraćem roku!

Kako pripremiti auto za dugo putovanje?

Imati problem sa vozilom uvijek je veoma neugodno iskustvo, naročito ukoliko putujete sa porodicom ili malom djecom. Upamtite da je bezbednost na prvom mjestu i uvjerite se da se vaše vozilo i njegov motor nalaze u perfektnom stanju. Šlep služba Crna Gora najčešće pruža usluge vozačima koji imaju problem sa motorom vozila. 

Prije polaska na put obavezno provjerite ulje i filtere, kao i svijećice i tečnost kočnice. Ne zaboravite da provjerite i stanje guma. Jesu li gazišta gume odgovarajuće dubine, postoje li opasne izbočine i da li je pritisak u gumama optimalan?

Oprema za vozilo koju morate da imate u gepeku:

  • Rezervna guma
  • Dizalica
  • Aparat za gašenje požara
  • Lanac za vuču
  • Baterijska lampa
  • Alat (ključevi, kliješta, odvijači, čekić i slično)

Pokušajte da nađete vrijemena da očistite vozilo prije polaska na put. Spakujte kese za smeće i držite ih u automobilu. Veoma je korisno da kod sebe imate i levak koji možete da koristite za hitno dolivanje vode, ulja i slično.

Provjerite u kakvom se stanju nalaze brisači i da li ima dovoljno tečnosti za čišćenje vetrobrana. Obavezno napunite rezervoar gorivom, a kako bi vožnja bila udobnija i komfornija, ponesite USB sa muzikom i stavite zaštitu od sunca na bočna stakla vozila.

Nakon što ste pripremili vozilo, pozabavite se osiguranjem da ste sve isplanirali. Izračunajte sate koje ćete da provedete u vožnji, pa u skladu sa tim preračunajte kada bi trebalo da krenete. Tokom vožnje poštujte ograničenja brzine. Upravljajte vozilom stabilno, staloženo i uživajte u pogledu. 

Redovno odmarajte, pravite pauze i ukoliko u bilo kom trenutku osjetite umor, nemojte da se ustručavate da se zaustavite. 

Šlep služba – Pomoć na putu

Ipak, ukoliko se dogodi da i pored svih mjera predostrožnosti, imate problem sa vozilom, ne očajavajte. Šlep služba SP Star Bike je uvijek u vašoj blizini. Gdje god da se nalazite, možete da računate na našu pomoć na putu

Ukoliko imate problem sa kvarom na vozilu, ili je došlo do nesreće i havarije, naš profesionalni tim može da vam pomogne da se što prije nađete na sigurnom. 

Posjedujemo vozila sa modernom i kvalitetnom opremom, kao i vozila sa barilama koja imaju podesivu viljušku za prihvat vozila. Daljinska kontrola hidraulične dizalice i vitro-čekrk WARN potezne snage pomažu nam da vozilo što prije sklonimo sa puta. Takođe, posjedujemo opremu za izvlačenje vozila u slučaju saobraćajne nezgode i skretanja sa puta.

Šlep služba u Crnoj Gori

Šlep služba Budva, Cetinje, šlep služba Herceg Novi, Podgorica, gdje god da se nalazite, SP Star Bike može da vam pruži pomoć na putu.

Bezbedno i efikasno šlepanje vozila je naša specijalnost. Očekuje vas profesionalni tim koji će se naći na licu mjesta onda kada vam je to najpotrebnije. Kvalitet servisa koji nudimo je besprekoran i na nas uvijek možete da se oslonite. 

Pružamo usluge šlepanja svih vrsta vozila, kao i pomoć tokom putovanja. Ukoliko niste sigurni za maršrutu koju bi trebalo da koristite, ili gdje se nalazi najbliža benzinska pumpa – pozovite nas i rado ćemo vam pomoći. Naši savjeti za vožnju će vam sigurno biti od koristi.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669