Aeta Salh dobitnica priznanja “Dama godine regiona“

Aeta Salh

Podgoričanka mr Aeta Salh dobitnica je priznanja “Dama godine regiona“. Salh je to vrijedno prizanje uručeno prošlog mjeseca u Vrnjačkoj Banji.

Događaj “Dama godine regiona“, predstavlja godišnju dodjelu priznanja uspješnim ženama, prepoznatim po svom radu i društvenom doprinosu sa ex YU prostora.
Domaćin manifestacije “Dama godine region 2018“ je bio predsjednik opštine Vrnjačke Banje Boban Đurović, a čitav događaj se odigrao 16. i 17.oktobra u ekskluzivnom prostoru hotela “Fontana“ u Vrnjačkoj Banji, gdje su i krunisane najuspješnije žene iz ex YU prostora. Pored 25 laureata, brojnih novinara, događaju su prisustvovali i brojne VIP zvanice sa ex YU prostora.

-Čast je biti regionalno priznat za svoj rad, ova nagrada jeste velika podrška i satisfakcija za moj dalji rad, ali ujedno i dobra poruka mlađim generacijama. Veliko je zadovoljstvo biti među značajnim imenima sa ex YU prostora, koji imaju dugogodišnju prepoznatu karijeru, dok su privatno jednostavni ljudi i to je ta nit što ih čini velikim. Ovakvi skupovi stvaraju nova prijateljstva, razmjenjuju se iskustva iz različitih društvenih segmenata. Daju na značaju ženi čiju moć ne treba zanemariti, to je zaista snažna sila -rekla je Salh za portal Crna Gora.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner