Портал “Арт мозаик“ пјесништвом слави први рођендан

 

Драган Лековић, оснивач портала “Арт мозаик“

Портал “Арт мозаик“ слави први рођендан и тим поводом ће приредити пјесничко вече у 19 сати у Мултимедијалној сали Културно – информативног центра “Будо Томовић“. На вечерашњем догађају, представиће се 14 пјесника из различитих градова Црне Горе: Лејла Кашић, Миле Албијанић, Наташа Журић, Љубица Петровић Косор, Родољуб Ћорић, Бојана Мараш, Јована Мараш, Данило Ломпар, Срђан Лековић, Драгана Мркић, Валентина Шуковић Шарановић, Данијела Јокић, Марија Драгићевић, док ће медијаторка вечери и учесница бити Тања Рађеновић Станојевић.

Оснивач портала “Арт мозаик“ Драган Лeковић, истиче да је на самом почетку био доста скептичан како ће сајт бити прихваћен.
-Кад само помислим како су изгледали први дани, ишчекивање, нервоза, да ли ће се људима свидјети то што радим… И онда константно “пењање“ читаности сајта. Моја полазна мисао је била да објављујем биографије великана умјетности, текстове о најбољим и најзначајнијим филмовима, музичким албумима, разноразне информације везане за умјетност, поезију и прозу познатих и непознатих, а талентованих аутора. Све је ишло својим током, препустио сам се “валу“ да ме носи, било ми је лијепо и видио сам да екипа, коју сам окупио кроз поезију, такође ужива. Напросто, склопиле су се коцкице и као резултат свега тога, вечерас имамо прославу. Дођите на пјесничко дружење – поручио је Лековић.

М. Ћ.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Novinarka Milanka Ćorović, rođena Podgoričanka, bira teme i piše članke/kolumne koji nas podsjećaju da su ''istinske vrijednosti isključivo one koje odgovorno i marljivo gajimo u sebi'' i da je kontinuirani rad ''najveća životna investicija''. Vječita zaljubljenica u prirodu, pisanu, a i datu riječ :) Čitamo se...