Portal “Art mozaik“ pjesništvom slavi prvi rođendan

 

Dragan Leković, osnivač portala “Art mozaik“

Portal “Art mozaik“ slavi prvi rođendan i tim povodom će prirediti pjesničko veče u 19 sati u Multimedijalnoj sali Kulturno – informativnog centra “Budo Tomović“. Na večerašnjem događaju, predstaviće se 14 pjesnika iz različitih gradova Crne Gore: Lejla Kašić, Mile Albijanić, Nataša Žurić, Ljubica Petrović Kosor, Rodoljub Ćorić, Bojana Maraš, Jovana Maraš, Danilo Lompar, Srđan Leković, Dragana Mrkić, Valentina Šuković Šaranović, Danijela Jokić, Marija Dragićević, dok će medijatorka večeri i učesnica biti Tanja Rađenović Stanojević.

Osnivač portala “Art mozaik“ Dragan Leković, ističe da je na samom početku bio dosta skeptičan kako će sajt biti prihvaćen.
-Kad samo pomislim kako su izgledali prvi dani, iščekivanje, nervoza, da li će se ljudima svidjeti to što radim… I onda konstantno “penjanje“ čitanosti sajta. Moja polazna misao je bila da objavljujem biografije velikana umjetnosti, tekstove o najboljim i najznačajnijim filmovima, muzičkim albumima, raznorazne informacije vezane za umjetnost, poeziju i prozu poznatih i nepoznatih, a talentovanih autora. Sve je išlo svojim tokom, prepustio sam se “valu“ da me nosi, bilo mi je lijepo i vidio sam da ekipa, koju sam okupio kroz poeziju, takođe uživa. Naprosto, sklopile su se kockice i kao rezultat svega toga, večeras imamo proslavu. Dođite na pjesničko druženje – poručio je Leković.

M. Ć.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner