Nove nade crnogorskog fudbala na Zabjelu

Ima već tri mjeseca od kada je otvorena škola fudbala “Republika” na Zabjelu. Ono što ovu školu čini specifičnom i što je izdvaja od drugih jeste grupa ljudi koja njom upravlja.

Naime, u balonu “Zvonka Kalezića”, uvjereni smo, rađaće se nove nade crnogorskog fudbala, a za njihovu fudbalsku edukaciju zaduženi su, prije svega veliki fudbalski stručnjaci, a nakon toga, ali ne i manje važno, veliki ljudi.

Vaše dijete imaće priliku da uči najvažniju sporednu stvar od Mirka Raičevića Ćira, dugogodišnjeg crnogorskog reprezentativca, bivšeg kapitena FK Budućnosti, koji je svoju internacionalnu karijeru gradio u Ukrajini, gdje je igrao protiv nekih od najboljih igrača Evrope i svijeta. Trenutno je kapiten OFK Titograda, lidera crnogorskog prvenstva.

Podršku u radu pruža mu brat Marko Raičević, koji je takođe nastupao za Budućnost, OFK Titograd, Petrovac, i mnoge druge klubove, a trenutno je pomoćni trener kadetske selekcije OFK Titograda.

Sa njima, angažovani u školi fudbala su Danilo Tomić, igrač Petrovca, Jasmin Muhović, koji je trenutno u Mladosti iz Lješkopolja i bivši igrači fudbalskog kluba Zabjelo Mihailo Pajović i Miki Milatović.

Iskustvo i poznavanje fudbala rukovodioca škole fudbala “Republika” ne treba dovoditi pitanje, ali takođe ne treba ni trošiti riječi na njihove ljudske osobine, u šta smo se i sami uvjerili.

Vjerujemo da će vaše dijete naučiti mnogo o fudbalu, ali i drugim sferama života.

Škola fudbala “Republika” vrši upis dječaka i djevojčica od pet do 13 godina. Treninzi se održavaju četiri puta nedeljno u balonu Zvonka Kalezića na Zabjelu. Školom rukovode licencirani treneri od strane UEFA-e, i dugogodišnji fudbaleri sa domaćim i internacionalnim iskustvom.

Cilj škole je:
-zabava
-druženje
-socijalizacija
-obuka i usavrašavanje tehničkih elemenata i koordinacije pokreta
-individualni treninzi za djecu i odrasle po najsavremenijim metodatama
-probni treninzi su besplatni

(promo)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner