Нове наде црногорског фудбала на Забјелу

Има већ три мјесеца од када је отворена школа фудбала “Република” на Забјелу. Оно што ову школу чини специфичном и што је издваја од других јесте група људи која њом управља.

Наиме, у балону “Звонка Калезића”, увјерени смо, рађаће се нове наде црногорског фудбала, а за њихову фудбалску едукацију задужени су, прије свега велики фудбалски стручњаци, а након тога, али не и мање важно, велики људи.

Ваше дијете имаће прилику да учи најважнију споредну ствар од Мирка Раичевића Ћира, дугогодишњег црногорског репрезентативца, бившег капитена ФК Будућности, који је своју интернационалну каријеру градио у Украјини, гдје је играо против неких од најбољих играча Европе и свијета. Тренутно је капитен ОФК Титограда, лидера црногорског првенства.

Подршку у раду пружа му брат Марко Раичевић, који је такође наступао за Будућност, ОФК Титоград, Петровац, и многе друге клубове, а тренутно је помоћни тренер кадетске селекције ОФК Титограда.

Са њима, ангажовани у школи фудбала су Данило Томић, играч Петровца, Јасмин Муховић, који је тренутно у Младости из Љешкопоља и бивши играчи фудбалског клуба Забјело Михаило Пајовић и Мики Милатовић.

Искуство и познавање фудбала руководиоца школе фудбала “Република” не треба доводити питање, али такође не треба ни трошити ријечи на њихове људске особине, у шта смо се и сами увјерили.

Вјерујемо да ће ваше дијете научити много о фудбалу, али и другим сферама живота.

Школа фудбала “Република” врши упис дјечака и дјевојчица од пет до 13 година. Тренинзи се одржавају четири пута недељно у балону Звонка Калезића на Забјелу. Школом руководе лиценцирани тренери од стране УЕФА-е, и дугогодишњи фудбалери са домаћим и интернационалним искуством.

Циљ школе је:
-забава
-дружење
-социјализација
-обука и усаврашавање техничких елемената и координације покрета
-индивидуални тренинзи за дјецу и одрасле по најсавременијим методатама
-пробни тренинзи су бесплатни

(промо)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669