Вегета у ресторану Мајкла Џордана у Њу Јорку! (ВИДЕО)

Вегета, најпознатији бранд Подравке, поновно доказује да је завирио у сваки кутак свијета, па тако и у Њу Јорк, гдје познати ресторан у власништву НБА легенде Мајкла Џордана „The Michael Jordan’s Steak House N.Y.C“ у својим јелима користи и тај хрватски додатак јелима.

„Користимо Вегету јер нашим јелима медитеранске кухиње и стековима даје богатији укус. Богатство ароме разних врста поврћа усклађених у комбинацији која не оптерећује рибу или месо него управо појачава њихову свјежину и заокружује кулинарску причу, мотивише ме да припремам још боља јела па је Вегета постала незаобилазни додатак јелима у нашој кухињи“- рекао је главни кувар Cenobio Canalizo.

Ресторан је смјештен у Гранд Централ Терминалу у самом средишту Менхетна на популарној 42 улици гдје дневно прође више од 700 хиљада Њујорчана и туриста. Ресторан представља омиљено окупљалиште пословних људи те тамо дневно руча више од 10 хиљада.

Не чуди нас да је интерес за Вегету показао и тв канал „Spectrum 79“ снимајући кратку репортажу о рецептима кувара Cenobio Canaliza коју емитује у серијалу “A Taste of New York”, а како се Вегета снашла у главној улози погледајте у нашем видеу.

(PROMO)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669