Vegeta u restoranu Majkla Džordana u Nju Jorku! (VIDEO)

Vegeta, najpoznatiji brand Podravke, ponovno dokazuje da je zavirio u svaki kutak svijeta, pa tako i u Nju Jork, gdje poznati restoran u vlasništvu NBA legende Majkla Džordana „The Michael Jordan’s Steak House N.Y.C“ u svojim jelima koristi i taj hrvatski dodatak jelima.

„Koristimo Vegetu jer našim jelima mediteranske kuhinje i stekovima daje bogatiji ukus. Bogatstvo arome raznih vrsta povrća usklađenih u kombinaciji koja ne opterećuje ribu ili meso nego upravo pojačava njihovu svježinu i zaokružuje kulinarsku priču, motiviše me da pripremam još bolja jela pa je Vegeta postala nezaobilazni dodatak jelima u našoj kuhinji“- rekao je glavni kuvar Cenobio Canalizo.

Restoran je smješten u Grand Central Terminalu u samom središtu Menhetna na popularnoj 42 ulici gdje dnevno prođe više od 700 hiljada Njujorčana i turista. Restoran predstavlja omiljeno okupljalište poslovnih ljudi te tamo dnevno ruča više od 10 hiljada.

Ne čudi nas da je interes za Vegetu pokazao i tv kanal „Spectrum 79“ snimajući kratku reportažu o receptima kuvara Cenobio Canaliza koju emituje u serijalu “A Taste of New York”, a kako se Vegeta snašla u glavnoj ulozi pogledajte u našem videu.

(PROMO)

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner