Духовни пут савременог човјека

У склопу мајско-јунске турнеје по Босни и Херцеговини и Црној Гори, четвртог јуна у Котору, писац Милан Николић Изано представиће своја дела и одржаће предавање на тему: „Време разумевања, мудрости и љубави.“

Фото: Приватна архива

Његове књиге прозе и поезије су духовно-љубавног карактера и имају за основу осећај спознаје Божанске љубави која се испољава кроз људско схватање и разумевање речи љубав, слобода, истина, мудрост и давање – наводи се у саопштењу.

У свом дванаестогодишњем раду написао је шест књига: “Ланац љубави”, “У даху издаха”, “Винчанска кабала у Ланцу љубави”, “Дневник душе”, “Жиг врелих усана” и “Дах бронзане Трачанке”. Поред ових дела, објавио је и електронску двоазбучну књигу „Ланац љубави“ са музиком композитора Александра Сање Илића. 

Упоредо са објављеним делима, имао је и своје колумне у магазинима “Sensa”, “RYL” и “Ona”,  док је књига „Ланац љубави“ преведена је и одштампана у Словенији у априлу 2023.године. 

Протеклих година свој рад презентовао је публици кроз презентације и предавања широм Србије, региона, као и у више држава Европе. Одржи и до 40 предавања годишње, а имао је протеклих година и више гостовања у Црној Гори.

Дружење са читаоцима, презентација књига и предавање, одржаће се у уторак, 4.јуна са почетком у 19 часова у малој сали Пословног центра Вукшић  D-event, Јадранска магистрала бб, Котор.

Улаз је слободан.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Za reklamu na portalu Crna Gora, javite nam se na adresu marketing@crna.gora.me ili telefon +382-67-852-669