Први сајам вискија у Црној Гори: Дегустација популарног пића у “ЦентреВиллеу“

Први сајам вискија у Црној Гори „Wхискy Фаир“, на којем ће бити представљено више од 100 врста традиционалног шкотског пића, биће одржан 24. и 25. фебруара у “ЦентреВилле Хотел & Еxпериенцес“ у Подгорици. Током два дана сајма биће организоване дегустације популарних и луксузних врста вискија, радионице и предавања, као и турнири у блацк јацк-у и пикаду.

Жеља менаџмента хотела “ЦентреВилле“ била је да на овај начин обогате туристичку и гастрономску понуду Подгорице и Црне Горе. Први сајам вискија окупиће бројне произвођаче, дистрибутере и љубитеље вискија.

Улазнице за први сајам вискија могу се купити у бару “Тхе Ливинг Роом“, који се налази у хотелу “ЦентреВилле“. Цијена улазнице је 10 еура за дан, односно 15 еура за оба дана. Уз карту, гост дневно добија 10 купона које може замијенити за пиће. У току су и пријаве дистрибутера, који желе да своје производе представе на сајму. Више информација о пријави, заинтересовани дистрибутери могу добити позивом на број: +382 68 888-202.

За све госте сајма, обје ноћи биће организоване забаве у “Тхе Ливинг Роом-у“, уз ДЈ сет у пратњи виолине.

Бар “Тхе Ливинг Роом“ је прошле године проглашен за најбољи лоунге бар у Подгорици, док је “ЦентреВилле Хотел & Еxпериенцес“, који се налази у комплексу “Тхе Цапитал Плаза“, проглашен за први избор гостију на сајтовима Трип Адвисор и Боокинг.цом . Ови успјеси препоручили су овај комплекс за јединог, правог домаћима првог сајма вискија у земљи.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
Novinarka Milanka Ćorović, rođena Podgoričanka, bira teme i piše članke/kolumne koji nas podsjećaju da su ''istinske vrijednosti isključivo one koje odgovorno i marljivo gajimo u sebi'' i da je kontinuirani rad ''najveća životna investicija''. Vječita zaljubljenica u prirodu, pisanu, a i datu riječ :) Čitamo se...