Prvi sajam viskija u Crnoj Gori: Degustacija popularnog pića u “CentreVilleu“

Prvi sajam viskija u Crnoj Gori „Whisky Fair“, na kojem će biti predstavljeno više od 100 vrsta tradicionalnog škotskog pića, biće održan 24. i 25. februara u “CentreVille Hotel & Experiences“ u Podgorici. Tokom dva dana sajma biće organizovane degustacije popularnih i luksuznih vrsta viskija, radionice i predavanja, kao i turniri u black jack-u i pikadu.

Želja menadžmenta hotela “CentreVille“ bila je da na ovaj način obogate turističku i gastronomsku ponudu Podgorice i Crne Gore. Prvi sajam viskija okupiće brojne proizvođače, distributere i ljubitelje viskija.

Ulaznice za prvi sajam viskija mogu se kupiti u baru “The Living Room“, koji se nalazi u hotelu “CentreVille“. Cijena ulaznice je 10 eura za dan, odnosno 15 eura za oba dana. Uz kartu, gost dnevno dobija 10 kupona koje može zamijeniti za piće. U toku su i prijave distributera, koji žele da svoje proizvode predstave na sajmu. Više informacija o prijavi, zainteresovani distributeri mogu dobiti pozivom na broj: +382 68 888-202.

Za sve goste sajma, obje noći biće organizovane zabave u “The Living Room-u“, uz DJ set u pratnji violine.

Bar “The Living Room“ je prošle godine proglašen za najbolji lounge bar u Podgorici, dok je “CentreVille Hotel & Experiences“, koji se nalazi u kompleksu “The Capital Plaza“, proglašen za prvi izbor gostiju na sajtovima Trip Advisor i Booking.com . Ovi uspjesi preporučili su ovaj kompleks za jedinog, pravog domaćima prvog sajma viskija u zemlji.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner